camerabewaking al vanaf €699,- inclusief montage, Stel direct een pakket samen.

werkwijze en installatie

Hoe gaan wij te werk?

Je kan de installatie & montage van het geselecteerde beveiligingssysteem volledig toevertrouwen aan AYD Security.

AYD Security

Iedereen kan op internet beveiligingscamera’s zoeken en bestellen; tenminste; zo simpel zou het zijn als er niet heel wat haken en ogen zouden zijn.

De kennis en ervaring van de afgelopen 10 jaar dat ons bedrijf actief is kan je een hoop geld besparen en ergernis voorkomen. De samenstelling van de juiste bewakingscamera, de juiste kabel, pluggen, harddisk recorder en programmering daarvan is één, maar het installeren van het geheel op de juiste manier voor een lange levensduur is mogelijk nog wel belangrijker.

1. OFFERTE AANVRAAG

Heb je interesse in 1 van onze diensten? Dan kunt u een offerte-aanvraag doen via het contactformulier of de mail.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen op 030 202 5050.

2. ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Zodra wij een goed beeld hebben van uw wensen kunnen wij een persoonlijk plan opstellen voor u.

3. MONTAGE
CAMERA'S

Het veiligheidssysteem wordt vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Met onze kennis en passie voor techniek weten we deze perfect te omschrijven. Na montage zorgen we ervoor dat alles naar wens verloopt.

4. TEVREDEN KLANTEN

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Daarom zullen we er alles aan doen om de installatie vlekkeloos te laten verlopen.