camerabewaking al vanaf €699,- inclusief montage, Stel direct een pakket samen.

Over and security

Wie zit er achter ayd security?

Als je meer wilt leren over AYD Security dan ben je op de juiste plek! Lees waar wij voor staan en hoe wij altijd voor de 100% klantentevredenheid willen gaan.

Ons verhaal

Onze missie is om iedereen veilig te laten voelen. Het maakt niet uit in wat voor huis of bedrijfspand je woont of zit, want het belangrijkste is dat jij je daar veilig voelt. Dit willen wij realiseren door gebruik te maken van onze beveiligingssystemen. Ons team van deskundigen weten als geen ander hoe ze jou een veilig gevoel kunnen geven. Wij willen samenwerken aan een veilige toekomst. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor het beveiligen van gebouwen en het bewaken van panden, objecten, huizen en goederen. Het zou je maar overkomen dat er wat gebeurt, en hoe fijn is het dan dat er camerabeelden van zijn? 

Om de beste resultaten te geven aan jou werken wij met onze nieuwste apparatuur waarmee je 24/7 beelden terug kunt kijken en beelden tot zelfs 72 uur opslaat. Uiteraard ben jij de enige die toegang heeft tot deze beelden die veilig opgeslagen liggen op de server. 

Na meer dan 10 jaar ervaring weten wij hoe wij elke invalshoek kunnen beveiligen. Wat jouw wensen ook zijn op het gebied van veiligheid, AYD Security is de meest geschikte partner. Samen gaan we een persoonlijk plan opstellen hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw huis, pand, object, etc weer veilig wordt. Ben je klaar om de eerste stap te zetten?

Ons verhaal

Onze missie is om iedereen veilig te laten voelen. Het maakt niet uit in wat voor huis of bedrijfspand je woont, want het belangrijkste is dat je daar kan zijn zonder steeds over je schouder te gaan kijken. Dit willen wij realiseren door gebruik te maken van onze beveiligingssysteem. Ons team van deskundigen weten als geen ander hoe ze jou een veilig gevoel kunnen geven. Wij willen samenwerken aan een veilige toekomst. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het beveiligen van gebouwen en het bewaken van panden, objecten, huizen en goederen. Het zou u maar voorkomen dat er wat gebeurt, en hoe fijn is het dan dat er camerabeelden van zijn? 

Om de beste resultaten te geven aan u werken wij met onze nieuwste apparatuur waarmee u 24/7 beelden terug kunt kijken en beelden tot zelfs 72 uur opslaat. Uiteraard bent u de enige die toegang heeft tot deze beelden die veilig opgeslagen liggen op de server. 


Na meer dan 10 jaar ervaring weten wij hoe wij elke invalshoek kunnen beveiligen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van veiligheid, AYD Security is de meest geschikte partner. Samen gaan we een persoonlijk plan opstellen hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw huis, pand, object, etc weer veilig wordt. Bent u klaar om de eerste stap te zetten?

zorgen wij er voor dat we een structuur aanbieden die precies op maat is gemaakt voor uw bedrijf.Ja, dat kan! Ook als u als particulierzijnde een offerte wilt krijgen van ons, kunt u ons een mailtje sturen. Wij zorgen dat wij hetzelfde service aanbieden als dat wij doen bij bedrijven. Zeer professioneel.

Closed-circuit television (CCTV) is een benaming voor een beeldverbinding over een gesloten circuit of netwerk. Of anders gezegd, televisie over een gesloten verbinding. Daarmee wordt bedoeld dat de televisiebeelden (of camerabeelden) niet publiekelijk uitgezonden worden of te ontvangen zijn; er is in principe sprake van een absolute controle of afgrenzing van de ontvangstpunten of toeschouwers.