Intercom

intercom

Wilt u graag kunnen zien wie er bij u thuis of op kantoor aanbelt? Met een intercom kunt u niet alleen zien wie er bij u aanbelt, maar ook nog eens communiceren met de bezoekers zonder open te hoeven doen. Bij Camerainstallatie.nl staat het geven van een veilig gevoel op de eerste plaats. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een (deur)intercom? Wij leggen u graag uit wat de diverse specificaties en mogelijkheden van een intercom zijn.

AYD Security

Mogelijkheden met de deurintercom

Bij Camerainstallatie.nl bieden wij intercomsystemen met diverse mogelijkheden aan, zodat er voor u altijd een passend systeem te vinden is. Een deurintercom kan onder andere beschikken over de volgend specificaties:

Een camera met HD-kwaliteit. Door dit kwalitatieve beeldmateriaal kunt u deze bezoekers scherp en duidelijk zien.

Duidelijke video opnames. Bent u niet thuis of wilt u beelden terugkijken? Dat is mogelijk! De video intercom is voorzien van opnames, waardoor u de beelden gemakkelijk terug kunt bekijken.

Een intercom deurbel. U heeft de mogelijkheid om de intercom te koppelen met uw mobiele telefoon. Ideaal voor als u niet thuis bent, maar toch wil kijken wie er heeft aangebeld.